Warszawa Restauracja Neptun, Restauracja w Warszawie nad wisłš. Restauracja Neptun oferuje szeroki wybór dań kuchni poslkiej.


     





PROPOZYCJE MENU NA WESELE

POWITANIE CHLEBEM I SOLĄ ORAZ TOAST SZAMPANEM


PROPOZYCJA 1
PRZYSTAWKA (WYBIERAMY JEDNĄ):
Tatar z łososia na grzance
Łosoś wędzony w galarecie
Rozbef angielski wędzony podany z musem chrzanowym
Pierś z kaczki z sosem malinowym

ZUPA (WYBIERAMY JEDNĄ):
Rosół domowy, podawany z kluseczkami
Delikatny krem z pieczarek z grzankami ziołowymi Krem z zielonych brokuł podawany z prażonymi migdałami
Francuska zupa cebulowa, podawana z grzanką serową

DANIE GŁÓWNE (WYBIERAMY JEDNO):
Eskalopki wieprzowe z sosem z kurek
Polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów Rolada z indyka przekładana szpinakiem podana na sosie kaparowym
Pierś z kurczaka na sposób włoski
DODATKI: (do wyboru)
Ziemniaki z wody, opiekane, frytki, puree, przecieraki, kopytka, jarzynki i surówki

DESER (WYBIERAMY JEDEN):
Torcik lodowy z owocami leśnymi
Puchar lodowy z gorącymi malinami
Staropolska szarlotka na ciepło z gałką lodów
Panna cotta z sosem owocowym

KOLACJA 1 (WYBIERAMY JEDNO):
Boeuf stroganow w ciepłym chlebku cebulowym 
Zupa węgierska z odrobiną czuszki i bagietką czosnkową

KOLACJA 2 (WYBIERAMY JEDNO):
Grill z surówką i sosami ( serwowany przez dwie godziny)
Prosiak płonący z przecierakami  (klops pieczony z grzybami suszonymi w formie prosiaka)
Udziec indyczy pieczony ze śliwkami podawany na półmiskach z dufinkami

KOLACJA 3 (WYBIERAMY JEDNO):
Barszcz czerwony z rogalikiem drożdzowym
Żurek namysłowski z jajkiem i białą kiełbasą
Krem czosnkowy z bekonem chipsem

PRZEKĄSKI ZIMNE (WYBIERAMY PIĘĆ):
Tradycyjne polskie wędliny pieczone i wędzone
Pasztet domowy z żurawiną 
Jajka (faszerowane, w majonezie, z kawiorem)
Dorsz w sosie greckim
Śledzie w (oleju, śmietanie, po kartuzku)
Roladki z łososia ze szpinakiem i sosem koperkowym
Łosoś wędzony z cytryną
Tatar wołowy serwowany prze obsługę podczas przyjęcia

SAŁATKI (WYBIERAMY CZTERY):
Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym
Sałatka Grecka
Sałatka Caprese
Mix sałat z serem pleśniowym, orzechami włoskimi i pomidorkami cherry
Sałatka brokułowa z sosem gorgonzola
Sałatka krabowa z ogórkiem i sosem czosnkowym
Węgierska z marynowaną wołowiną
Hawajska z kurczakiem i ananasem
Owocowa w połówkach ananasa

GALARETY (WYBIERAMY JEDNĄ):
Schab po warszawsku w galarecie
Łosoś wędzony w galarecie
Pstrąg faszerowany w galarecie
Szynka ze szparagami
Plastry pieczonego indyka z owocami w maladze

DODATKI:
Świeże pieczywo mieszane, masło
Sosy (tatarski, chrzanowo – śmietanowy, żurawinowy)
Marynaty (pieczarki, papryka, ogórki)

NAPOJE:
Woda, Cola (0,75 l na osobę)
Kawa, herbata bez ograniczeń

ŚWIEŻE OWOCE SEZONOWE

PROPONOWANE USŁUGI DODATKOWE:
Przygotowanie stołu wiejskiego
Grill
Alkohol – wino białe i czerwone oraz wódka
Tort weselny – do wyboru różne smaki
Bar z obsługą barmańską
Fontanna czekoladowa z owocami

 



 
 
 
 

 
 

PROPOZYCJA 2
ZUPA (WYBIERAMY JEDNĄ):
Flaki na sposób tradycyjny
Boeuf stroganow w ciepłym chlebku cebulowym
Zupa węgierska z odrobiną czuszki i bagietką czosnkową.

DANIE GŁÓWNE (WYBIERAMY JEDNE):
Roladki drobiowe z sosiem z porów
Eskalopki wieprzowe z sosem z kurek
Udziec indyczy pieczony ze śliwkami podawany na połmiskch z dufinkami
Polędwiczki faszerowane śliwką kalifornijską z sosem porto

KOLACJA 1
NIESPODZIANKA

KOLACJA 2 (WYBIERAMY JEDNO):
Barszcz czerwony z rogalikiem drożdzowym
Żurek namysłowski z jajkiem i białą kiełbasą

PRZEKĄSKI ZIMNE (WYBIERAMY SZEŚĆ):
Tradycyjne polskie wędliny pieczone i wędzone
Pasztet domowy z żurawiną 
Jajka (faszerowane, w majonezie, z kawiorem)
Dorsz w sosie greckim
Śledzie w (oleju, śmietanie, po kartuzku)
Roladki z łososia ze szpinakiem i sosem koperkowym
Tatar wołowy serwowany prez obsługę
podczas przyjęcia
Tymbaliki drobiowe

SAŁATKI (WYBIERAMY CZTERY):
Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym
Sałatka Grecka
Sałatka z kukurydzy z tuńczykiem 
Sałatka krabowa z ogórkiem i sosem czosnkowym Węgierska z marynowaną wołowiną
Hawajska z kurczakiem i ananasem
Sałatka cesarska 
Owocowa w połówkach ananasa

GALARETY (WYBIERAMY JEDNĄ):
Schab po warszawsku w galarecie
Plastry pieczonego indyka z owocami w maladze
Pstrąg faszerowany w galarecie
Łosoś wędzony w galarecie
Szynka ze szparagami

DODATKI:
Świerze pieczywo mieszane, masło
Sosy (tatarski, chrzanowo – śmietanowy, żurawinowy)
Marynaty (pieczarki, papryka, ogórki)

NAPOJE:
Woda, Cola (0,75 l na osobę)
Kawa, herbata bez ograniczeń 

ŚWIEŻE OWOCE SEZONOWE

PROPONOWANE USŁUGI DODATKOWE:
Przygotowanie stołu wiejskiego
Grill
Alkohol – wino białe i czerwone oraz wódka
Tort weselny – do wyboru różne smaki
Bar z obsługą barmańską
Fontanna czekoladowa z owocami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ZAPRASZAMY PAŃSTWA ŻYCZYMY SMACZNEGO




Restauracja
Wesela
Menu Weselne
Catering
Pikniki
Ogródek Letni
Galeria




Uroczystoœci w Namiocie
Menu na różne Uroczystoœci
Aktualnoœci
Referencje
Przyjaciele Neptuna
Dojazd
Warszawa ul. Wał Miedzeszyński 379 Tel. (0 22) 617 36 37 Kom. 0 602 733 883 Kom. 512 363 576 E-mail: restauracjaneptun@oit.pl

Polityka prywatności Warszawa Restauracja Neptun, Restauracja w Warszawie nad wisłą, wesela warszawa, catering, przyjęcia.